Δημιουργήσαμε την πιο εύκολη συνταγή για τα τα πιο νόστιμα και αφράτα κασεροπιτάκια!
Ιδανικό κολατσιό και για την παραλία!
Υλικά
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι βρώμη
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 αυγό
1 ντομάτα σε κύβους
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
4 φέτες κασέρι κομμένο σε τετραγωνάκια
100 γρ. τριμμένο ένταμ
1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζετε στον πολυκόφτη τις πιπεριές με το ελαιόλαδο μέχρι να λιώσουν. Κόβετε σε κύβους την ντομάτα και την αφήνετε να στραγγίσει για λίγο, να φύγουν τα ζουμιά της. Σε ένα μπωλ βάζετε όλα τα υλικά, πρώτα τα υγρά και έπειτα τα στερεά αφήνοντας για το τέλος το αλεύρι, τη βρώμη και την ντομάτα. Ανακατεύετε καλά και το μείγμα είναι έτοιμο! Τόσο απλό! Παίρνετε με το κουτάλι αφού το έχετε βρέξει με ελαιόλαδο μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα για κάθε κασεροπιτάκι και βάζετε στη λαδόκολλα. Ψήνετε για περίπου 20 λεπτά στους 200°C.
Μυστικό Επιτυχίας
- Το αυγό και το γιαούρτι να είναι σε θερμοκρασία δωματίου
- Το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο
- 5' πριν τα βγάλετε από το φούρνο μπορείτε να ρίξετε από πάνω τριμμένο ένταμ
Καλή Επιτυχία!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου