Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Παγωτό αβοκάντο-πεπόνι


Πέρυσι σας δροσίσαμε με σπιτική λεμονάδα με στέβια! 
Τη συνταγή μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Φέτος το καλοκαίρι δροσιστείτε με παγωτό αβοκάντο-πεπόνι. 
Η υφή του... μαστιχωτή!


Υλικά

1 αβοκάντο παγωμένο
200 γρ. πεπόνι παγωμένο
2 κτσ. φυτική κρέμα (κρύα)
4 κτσ. μέλι ή σιρόπι αγαύης 
2 κτγ χυμό λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι ή λάιμ

Εκτέλεση

Κόβετε την ψίχα του αβοκάντο σε φέτες. Ρίχνετε το χυμό από ένα λεμόνι και τις τοποθετείτε σε λαδόκολλα για 1 ώρα στην κατάψυξη. Κόβετε το πεπόνι κομματάκια και το αφήνετε να παγώσει για μια ώρα πάνω σε λαδόκολλα. Χτυπάτε το αβοκάντο στον πολυκόφτη. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το μέλι ή την αγαύης, το χυμό λεμόνι και το ξύσμα λεμονιού η λάιμ. Αφού γίνουν μια κρέμα βάζετε το πεπόνι και συνεχίζετε το λιώσιμο. Όταν γίνει ομοιόμορφη η κρέμα το βάζετε σε ένα δοχείο και το αφήνετε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες να παγώσει.

Καλό Καλοκαίρι!❤️
🏖🚢👙🏄‍♀️🏊‍♀️

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου