Πέρυσι σας δροσίσαμε με σπιτική λεμονάδα με στέβια!
Τη συνταγή μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Φέτος το καλοκαίρι δροσιστείτε με παγωτό αβοκάντο-πεπόνι.
Η υφή του... μαστιχωτή!
Υλικά
1 αβοκάντο παγωμένο
200 γρ. πεπόνι παγωμένο
2 κτσ. φυτική κρέμα (κρύα)
4 κτσ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
2 κτγ χυμό λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι ή λάιμ
Εκτέλεση
Κόβετε την ψίχα του αβοκάντο σε φέτες. Ρίχνετε το χυμό από ένα λεμόνι και τις τοποθετείτε σε λαδόκολλα για 1 ώρα στην κατάψυξη. Κόβετε το πεπόνι κομματάκια και το αφήνετε να παγώσει για μια ώρα πάνω σε λαδόκολλα. Χτυπάτε το αβοκάντο στον πολυκόφτη. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το μέλι ή την αγαύης, το χυμό λεμόνι και το ξύσμα λεμονιού η λάιμ. Αφού γίνουν μια κρέμα βάζετε το πεπόνι και συνεχίζετε το λιώσιμο. Όταν γίνει ομοιόμορφη η κρέμα το βάζετε σε ένα δοχείο και το αφήνετε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες να παγώσει.
Καλό Καλοκαίρι!❤️
🏖🚢👙🏄♀️🏊♀️
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου