Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Μαμά τι θα μου ετοιμάσεις για το σχολείο;

6 Ιδέες για δεκατιανό στο σχολείο!!!



Οι μέρες κυλούν γρήγορα και η αγωνία των μαμάδων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μεγάλη! 
Για ένα πράγμα μην ανησυχείτε...
Τι θα δώσετε στο παιδί σας για δεκατιανό στο σχολείο.
 ´Εξι ιδέες για νόστιμα και υγιεινά σνακ!

1. Μπάρα δημητριακών για ατελείωτη ενέργεια! 
Η συνταγή εδώ

2. Πανεύκολα κασεροπιτάκια που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος... Σε μόλις 5 λεπτά θα βρίσκονται μέσα στο φούρνο για ψήσιμο!
Η συνταγή εδώ

3. Σπιτική πίτσα μαργαρίτα. Αφράτη ζύμη για να φτιάξετε την πιο νόστιμη μαμαδίστικη πίτσα! Προτείνουμε σπιτική σαλτσούλα και mozzarela...ή λαχανικά της προτίμησης σας!
Η συνταγή εδώ

4. Κριτσίνια τα τραγανά! Ποια γεύση προτιμάει το παιδάκι σας; με ελιές ή σπανάκι; Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με κίτρινο τυρί και μπαστουνάκια καρότου!
Η συνταγή εδώ

5. Σοκολατένια Muffins με βρώμη. Ίσως τα πιο αφράτα muffins που έχετε γευτεί! Η βρώμη είναι τόσο καλά κρυμμένη... ούτε που θα το καταλάβουν...
Η συνταγή εδώ

6. Σάντουιτς με λαχανικά και κοτόπουλο! Καρότα, αγγουράκι,ντοματούλα συνοδεύουν τέλεια το πιο λαχταριστό κολατσιό. Εαν κάνετε δικό σας αφράτο ψωμάκι ακόμη καλύτερα!
Η συνταγή εδώ

7. Φυσικά μην ξεχνάτε τα Φρούτα! Εμείς μεταμορφώσαμε τη μπανάνα σε lego αστυνομικό! Σκεφτείτε τρόπους να μεταμφιέσετε τα φρούτα για να γίνουν δελεαστικά!!!


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι με υλικά Ψυχοκινητικής

 Π ρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι με υλικά ψυχοκινητικής από την αίθουσα φυσικής αγωγής. Τα παιδιά χάρηκαν και διασκέδασαν πραγματικά!!...