Πως γίνεται το καρότο και το κολοκυθάκι να γίνουν spaghetti για μια απολαυστική μακαρονάδα;
Εαν έχετε κόπτη χειρός σπιράλ, πανέυκολα!!!
Υλικά για 2 μερίδες
1 μέτριο κολοκυθάκι
1 μεγάλο και χοντρό καρότο
100γρ. spaghetti Ν6-7
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζετε το καρότο και το κολοκυθάκι και τα κόβετε σε 3 ίσα τμήματα κάθετα, για να μπορέσουν να μπουν στην ξύστρα. Ξύνεται τα λαχανικά στο κόπτη ακριβώς όπως το μολύβι....! Ναι, ναι καλά διαβάσατε, μόνο που τα ''ξύσματα" τα οποία βγαίνουν είναι τα spaghetti!!!! Σοτάρετε σε αντικολλητικό σκεύος τα spaghetti κολοκυθιού για 2-3 λεπτά με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Όταν είναι έτοιμα τα βάζετε σε ένα πιάτο και επαναλαμβάνετε το σοτάρισμα με τα spaghetti καρότου για 4-5 λεπτά. Τα λαχανικά τα σοτάρουμε ξεχωριστά διότι χρειάζονται διαφορετικό χρόνο μαγειρέματος. Αν θέλετε να είναι πιο μαλακά τα αφήνετε λίγο περισσότερο. Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα spaghetti al dente σύμφωνα με τις οδηγίες. Οταν είναι έτοιμα τα στραγγίζεται και τα αναμειγνύετε μαζί με τα spaghetti λαχανικών. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε με τυρί της προτίμησης σας. Καλή σας όρεξη!!!🍝🍽
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου