Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Από Δευτέρα Δίαιτα

Καινούργια Χρονιά!
Γεμάτη όνειρα, προσδοκίες, ελπίδα για ένα όμορφο σώμα! Αυτό που πάντα ονειρευόσασταν... το ιδανικό αλλά όχι αδύνατο. Αυτό το σώμα που σας κάνει να νιώθετε υγιείς σωματικά αλλά και ψυχικά. Διώξτε τις τύψεις των κιλών που "ενδεχομένως" προστέθηκαν στη ζυγαριά σας από εκείνα... τα λαχταριστά μελομακάρονα (τόσο ωραία μελωμένα), τους μυρωδάτους κουραμπιέδες με το καβουρδισμένο αμύγδαλο και την αφράτη βασιλόπιτα, που αν και υποσχεθήκατε στον εαυτό σας πως, θα φάτε μόνο ένα κομμάτι συνεχίσατε... να γεύεστε από ένα κομματάκι τα επόμενα πρωινά μετά την Πρωτοχρονιά παρέα με το πρωινό σας ζεστό καφεδάκι (απόλαυση)!
Ώρα για δουλειά.. Από Δευτέρα λοιπόν ΔΙΑΤΡΟΦΗ, όχι δίαιτα στερητική. Ας αποτελέσει στόχο αυτής της χρονιάς η μύηση σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος θα περιλαμβάνει όχι μόνο υγιεινές διατροφικές επιλογές αλλά και ΑΣΚΗΣΗ. Όχι μόνο μέχρι να χάσουμε τα κιλά που πήραμε... Στόχος είναι να γίνουν οι υγιεινές επιλογές κομμάτι της καθημερινότητας σας!!! Μερικές χρήσιμες συμβουλές:

  • Βρείτε πιο είδος γυμναστικής σας ταιριάζει και σας αρέσει και ξεκινήστε από αύριο κιόλας! Τα περισσότερα γυμναστήρια σας παρέχουν τη δυνατότητα δοκιμαστικού μαθήματος.
  • Εάν δεν σας αρέσει η ομαδική γυναστική στο γυμναστήριο έχετε εναλλακτική λύση! Μπορείτε να ξεκινήσετε πρόγραμμα προσωπικής εκγύμνασης (personal training) στο σπίτι μόνη ή με τις φίλες σας, φυσικά με κάποιο έμπειρο γυμναστή/στρια.
  • Εάν δεν σας αρέσει η άσκηση με βάρη μπορείτε να ξεκινήσετε περπάτημα 3 φορές την εβδομάδα για 20-30 λεπτά.
  • Σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση εντάξτε ασκήσεις σύσφιξης, έτσι ώστε να αποκτήσετε πιο σύντομα ένα σώμα σφιχτό και σφριγηλό.
  • Εάν αρχίσετε το πρόγραμμα διατροφής (από διαιτολόγο) και άσκησης και δεν βλέπετε αποτέλεσμα καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ενδοκρινολόγο.
  • Εάν έπειτα από 3-4 εβδομάδες προσπάθειας η κοιλίτσα επιμένει ίσως η αιτία βρίσκεται κάπου αλλού!Διαβάστε το σχετικό άρθρο.. https://mariehealthsecrets.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html?m=0
Περισσότερες συμβουλές μπορείτε να διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο για την κυτταρίτιδα https://mariehealthsecrets.blogspot.gr/2016/06/blog-post_28.html

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.


  •                                                                              Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας!

2 σχόλια:

  1. Εχεις απολυτο δικιο. Ειναι στο χερι μας να κανουμε την αλλαγη. Δεν χρειαζεται πολυ! Απλα να σηκωθουμε απο τον καναπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλλαγή θα φανεί όχι μόνο στο σώμα μας αλλά και στη διάθεση μας!Καλή αρχή λοιπόν!!!

      Διαγραφή

Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι με υλικά Ψυχοκινητικής

 Π ρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι με υλικά ψυχοκινητικής από την αίθουσα φυσικής αγωγής. Τα παιδιά χάρηκαν και διασκέδασαν πραγματικά!!...