Πεντανόστιμα μανιτάρια για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, άλλα και γι' αυτούς που θέλουν κάτι νηστίσιμο αλλά γευστικό! Είναι υψηλής θρεπτικής αξίας, πλούσια σε πρωτεΐνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος, νάτριο και καθόλου χοληστερίνη...Τι περιμένετε λοιπόν εντάξετε τα στη διατροφή σας!
Υλικά για 2 μερίδες
250 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπα βαλσάμικο ξύδι με μέλι
Αλάτι
Σκόρδο σε σκόνη
Εκτέλεση
Ψήνουμε τα μανιτάρια στο αντικολλητικό τηγάνι με ραβδώσεις σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να κοκκινίσουν. Όταν είναι έτοιμα σερβίρουμε σε πιάτο, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο ξύδι. Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και σκόρδο. Είναι έτοιμα!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του άρθρου χωρίς την άδεια της συγγραφέως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου